Министърът на здравеопазването заяви, че Уинстън Чърчил е щял да

...
Министърът на здравеопазването заяви, че Уинстън Чърчил е щял да
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването Виктория Аткинс твърди, че дъвчещият пури Уинстън Чърчил би подкрепил забраната за пушене

Министърът на опазването на здравето съобщи, че Уинстън Чърчил е щял да поддържа репресиите на Риши Сунак против тютюнопушенето - и прикани бунтовниците от торите да застанат зад това.

Виктория Аткинс допусна, че хапещият пури някогашен министър-председател би стоял зад проектите за ефикасна възбрана на всеки на 14 или по-млади години да купува тютюн. Военновременният водач пушеше до 10 пури дневно и даже има линия, кръстена на него.

Но госпожа Аткинс допусна, че иконата на торите би подкрепила проектите на държавното управление на фона на роптания от задната пейка, че то не е консервативно. Пишейки в The Telegraph, тя сподели: „ Тази политика консервативна ли е, попитаха някои? Дълбоко имам вяра, че е по този начин. Правейки това, черпя ентусиазъм от думите на един брилянтен някогашен сътрудник на Daily Telegraph, който стана нашият най-велик министър-председател.

„ Имам поради, несъмнено, Уинстън Чърчил, който един път писа за своето облекчение от прекосяването от „ разтърсващото се море на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР