Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров обяви пред БНТ, че

...
Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров обяви пред БНТ, че
Коментари Харесай

Около милион българи не плащат здравни осигуровки

Министърът на опазването на здравето проф. Николай Петров разгласи пред Българска национална телевизия, че се радва на поддръжката на гилдията за измененията, които подхваща. Последната бе понижаване на бордовете на шефовете на лечебните заведения. Според проф. Петров трима души мислят по-бързо от петима. Така ще бъде понижена и груповата безнаказаност.
Връщаме се в нормата - от петима на трима. Има образци във всевъзможни направления. Има лечебни заведения, които работят добре и се ръководят добре. Навсякъде сътрудниците се мъчат, дават всичко от себе си, с цел да реализиран едни положителни резултати, които в края на краищата са разнообразни, съобщи той.
Проф. Петров разгласи, че държавните лечебни заведения би трябвало да взимат за образец частните, където се гони баланс сред качество и цена, изключително при закупуването на техника, консумативи и медикаменти. Министърът призна, че има и дефицит на средства. Държавните лечебни заведения обаче първо би трябвало да потвърдят, че могат ръководят добре парите и след това да желаят спомагателни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР