Министърът на здравеопазването проф. е сред хората, най-близки до сърцето

...
Министърът на здравеопазването проф. е сред хората, най-близки до сърцето
Коментари Харесай

Дългогодишно топло приятелство свързва Лили Иванова и здравния министър

 Министърът на опазването на здравето проф. е измежду хората, най-близки до сърцето на Лили Иванова. Приятелството им датира от години, а някогашният началник на Александровска болница оказал помощ на певицата в сложен за нея миг, с което спечелил нейната безконечна любов и благодарност. За това певицата призна още през 2014 година по случай годишнината от основаването на болничното заведение, която бе маркирана с концерт в Зала 1 на НДК.

" Тук съм, тъй като обичам българските лекари, тъй като обичам доктор. И проф. Богов обичам, те си знаят за какво... Тук съм, тъй като медицинският личен състав на Александровска болница заслужава на своя празник да получи най-хубавото, най-голямото почитание от всички нас. Искам да ви пожелая здраве, доста сили, тъй като те са ви нужни, триумф. Поклон пред вас, медици! “, с неспокойствие сподели любимката на генерации българи тогава.

Вечната Амбър от десетилетия не позволява инцидентни хора в обкръжението си, а приятелите ѝ се броят на пръстите на двете ѝ ръце. Рождените си дни всяка година естрадната икона отбелязва в напълно стеснен кръг. " Каня сред 7 и 9 души, които са ми най-скъпи “, признава тя. Малцина знаят, че точно здравният министър е един от тях. Тя също е значим посетител на неговите персонални празници. Дори за тазгодишния му рожден ден на 7 юни звездата го поздрави с искрено и благо обръщение в своя профил във фейсбук.

" Уважаеми Проф. доктор, дм, цветущ рожден ден! От изцяло си сърце Ви поисквам здраве и благополучие! В персонален проект – дано постоянно топлината и любовта на хората до Вас да Ви вършат благополучен и да Ви карат да се чувствате специфичен и обичан! Пожелавам Ви задоволеност от магията на Вашата специалност, на която сте предан напълно! Възхищение и реверанс пред Човека – проф. доктор Коста Ангелов! И още веднъж – цветущ рожден ден! Много благополучие! Бъдете здрав! С доста любов! “, написа Лили Иванова.

Освен другар здравният министър е и обожател на творчеството на грандамата на българската музика. Той неколкократно е отправял предложения към нея да пее на събития, свързани с болничното заведение, която до неотдавна управляваше, а тя постоянно ги е приемала с удоволствие.

" Може би повече от 15 години към този момент се познаваме, тя е един от моите другари, които са най-дисциплинирани, най-честни, тя не обича фалша, през цялото време на епидемията тя не излиза от вкъщи си, тя споделя – щом по този начин би трябвало, по този начин ще бъде. Тя не слага в никакъв случай под подозрение мнението на лекарите, на медиците, това не е първият ѝ жест към нас, постоянно на всички нейни концерти и събития тя кани свои другари медици, сестри, като по този начин ни кара да се усещаме специфични. Вие знаете, че тя е приключила учебно заведение за медицински сестри във Варна преди доста години, работила е като здравна сестра и постоянно демонстрира отношение към медиците, което го показва в най-чистите си усеща, с доста огромна обич. Тези неща са доста рядко срещани в нашия свят сега “, сподели за нея проф. Ангелов, откакто през април Лили подари букетите от рождения си ден на здравните служащи в Александровска болница.

" Лили е извънредно четящ човек, доброжелателен човек, извънредно порядъчен човек и тя се преценява с всяка наложена мярка на оперативния щаб и най-много на всеки един от нейните другари – тя постоянно намира време да ревизира какво се случва, постоянно намира време даже да направи забележка, Лили е доста сериозна в връзките си, тя ги поддържа на извънредно огромна висота. Дисциплината ѝ и в връзките е доста ясна и най-много при нея има непорочност и липсва фалш. Ако тя мисли нещо – тя го споделя. И това постоянно е стремежът да станеш идеален. Нейният блян към съвършенство се вижда във всяко едно нейно деяние и жест “, добавя още здравният министър, представен от " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР