Министърът на здравеопазването на Йордания подаде оставка след смъртта на

...
Министърът на здравеопазването на Йордания подаде оставка след смъртта на
Коментари Харесай

Оставки след недостиг на кислород и смърт на 6 души в болница в Йордания

Министърът на опазването на здравето на Йордания подаде оставка след гибелта на шестима пациенти в болница , в която доставките на не стигнаха, написа БГНЕС. Премиерът Бишер ал-Хасауне помоли Надир Обейдат да подаде оставка, откакто подреди следствие на случая в град Салт, на 13 благи северно от Аман.
Полици следиха болница в Йордания, с цел да не допусне роднините на минимум шестимата пациенти с ковид, умряли след спиране на доставките на О2 . Източници споделиха пред Ройтерс, че не е ясно какво е предизвикало кислородната непълнота в реанимацията, родилните отделения и отделенията за ковид в новата държавна болница в Салт, западно от столицата Аман. По-рано министърът на опазването на здравето Надир Обейдат посети болничното заведение и се срещна с личния състав, до момента в който силите за сигурност отделиха региона, с цел да предотвратят неприятности.
 Промени в държавното управление на Йордания поради нарушени противоепидемични ограничения Промени в държавното управление на Йордания поради нарушени противоепидемични ограничения
Нарушения на Коронавирус рестриктивните мерки докара до смени в държавното управление на Йордания, заяви Агенция Франс Прес. Кралят на страната Абдула II разгласи през днешния ден про...
Бързото предаване на английския вид на ковид докара до повишаване на инфекциите с CОVID-19 в Йордания. Миналата седмица управляващите оповестиха стягане на рестриктивните мерки за придвижване и още веднъж постановиха цялостно блокиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР