Министърът на здравеопазването на Румъния Флориан Бодог спаси пътник по

...
Министърът на здравеопазването на Румъния Флориан Бодог спаси пътник по
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването на Румъния спаси пътник по време на полет

Министърът на опазването на здравето на Румъния Флориан Бодог избави пасажер по време на полет, оповестява осведомителният уебсайт Зиаре.

Министърът пътувал със аероплан към Букурещ от град Орадя, където през вчерашния ден участва на тържества във връзка обединяването на румънските княжества Влахия и Молдова преди 159 година Малко след излитането на пасажер в самолета му прилошало.

" Извадих го от стола и го поставих на пода на самолета, където му оказах първа помощ. Мисля, че всеки доктор, който е положил Хипократова клетва, би трябвало да оказва помощ на себеподобните си и в същото време - всеки жител, който знае по какъв начин да дава първа помощ, би трябвало да работи в такива моменти ", описа през днешния ден пред публицисти румънският здравен министър.

Той сподели още, че водачът попитал дали да върне самолета назад, само че това не се налагало. " Поех отговорност и доведох случая до сполучлив свършек ", описа Флориан Бодог. Според него пасажерът е направил най-вероятно епилептична рецесия.

Румънският здравен министър показа, че и различен път му се е случвало да оказва първа помощ в аероплан.

/24 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР