Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че вече има

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че вече има
Коментари Харесай

Има заподозрян за един от взломените банкомати в София

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев съобщи, че към този момент има обвинен за един от трите взломени банкомата тази нощ в страната. През предходната нощ два банкомата бяха разрушени в Софияи един - в с. Баня, покрай Казанлък. Радев обаче не посочи за кой от случаите полицията към този момент има обвинено лице.
Той добави, че сходна наклонност за разтрошаване на банкомати е имало и в други страни преди години, само че посочи, че нарушителите у нас не се справяли задоволително добре с обирите на устройствата.
От началото на годината към този момент има пет такива случая, само че те не са свързани, уточни още Радев. Тази нощ в Банкя е употребен газ, който е предизвикал мощен гърмеж. За да се откри дали има пропуски, още веднъж ще бъде изработен обзор на предписанията, които са дадени на банките.
Вътрешният министър съобщи, че не е обезпокоен от поръчката на полицейските синдикати да стачкуват след 1 януари, когато страната ни поема европредседателството и дефинира това като стеснение. Право на синдикатите е да стачкуват, сподели Радев и напомни, че до момента в който е бил в МО е имал елементарен разговор с двата синдиката там.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР