Министърът на вътрешните работи Валентин Радев все още не приема

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев все още не приема
Коментари Харесай

Валентин Радев цитира статистики, вместо да признае вина

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев към момента не приема виновността за трагичната злополука при Своге.
При отдръпването си от поста, откакто министър председателят Борисов изиска оставката му, Радев избра да цитира статистики за ръководството си на министърството и това на ГЕРБ.
„ Неслучайно споделих, че през 2017 и 2018 година пътнотранспортните катастрофи понижават. Трудно е в този момент, когато го споделям, някой да повярва и да е задоволително на фона на тези жертви, само че това е истината. Всички обратно, в случай че погледнем държавното управление на ГЕРБ какво е направило, на половина смъква жертвите – от близо 1000 на 600. Сега сме леко нагоре “, добави Радев.
По думите му всички обратно, които са отговаряли във всичките системи, всичко ще бъде прегледано. „ Предполагам, че това ще бъде и работата на прокуратурата, с цел да открият кои са отговорните. Ние единствено събрахме материалите “, сподели още Валентин Радев, съобщи " Фокус ".
" Вероятно ще се върнем в Народното събрание. Ние сме в оставки и до момента в който се намерят нови министри, това е работа на премиера, ние продължаваме да си вършим работата.
Предполагам, че това е естественият ход, с цел да сме на ярко пред вас най-малкото, тъй като в случай че се скрием и ни няма и там… Това е единствено размишление сега. Нека го обмислим, ще решим с партията какво да създадем “, разяснява Радев и добави: „ По-добре там да ни питате, да продължаваме и ние да даваме информация, по този начин аз си мисля “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР