Министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е
Коментари Харесай

Валентин Радев се е срещнал с комисар Димитрис Аврамопулос

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила се е срещнал с комисаря за миграцията, вътрешните работи и поданството Димитрис Аврамопулос. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Обсъдени са били упованията на Европейската комисия /ЕК/ и председателството от идната конференция Европейски Съюз - Съединени американски щати в региона на правораздаването и вътрешните работи.

Потвърдена е била значимостта на трансатлантическия разговор и засиленото съдействие в битката с тероризма и проведената престъпност. Европейска комисия още веднъж е отбелязала готовността си да продължи взаимно със засегнатите страни членки работата за реализиране на визова либерализация.

Министър Радев е срещнал с резултатите, реализирани досега от председателството в региона на вътрешните работи, и е уверил комисар Аврамопулос в готовността ни да поставим всички нужни старания за реализиране на оптимален прогрес по законодателните оферти в региона на сигурността и промяната на общата система за леговище.

Комисар Аврамопулос е дал доста висока оценка на работата на българското председателство и е удостоверил готовността на Европейска комисия да поддържа работата му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР