Министърът на вътрешните работи Валентин Радев не се ангажира с

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев не се ангажира с
Коментари Харесай

Валентин Радев не изключи политическа намеса в създалото се напрежение в Отряда за борба с тероризма

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев не се ангажира с информация за това по кое време тъкмо ще завърши осъществяваната сега от Министерство на вътрешните работи инспекция за работата на Специализирания отряд за битка с тероризма.

На конференция вътрешният министър изясни още, че е бил сюрпризиран от дейностите на част от чиновниците. Според него при съществуването на проблем в отряда, те просто е трябвало да потърсят професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, след това персонално него, а по-късно да пишат открити писма до Вътрешната комисия в Народното събрание.

Според Валентин Радев проблемите в отряда се дължат на напрежение, подбудено от промяната на управлението и от други промени, които сега Министерство на вътрешните работи прави в отряда на баретите.

Валентин Радев не изключи и акцент на политическа интервенция. Обясни обаче, че всичко това ще стане ясно след края на вътрешна инспекция, само че не посочи по кое време ще завърши тя.

Ръководството на Министерство на вътрешните работи разяснява през днешния ден и появилите се информации за това, че цигарената компания „ Булгартабак “ е забъркана в контрабанда. Радев сподели, че досега подобен отчет на неговото бюро не е бил входиран.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов добави, че е чел годишния отчет на турските служби за контрабандата, само че в него името на „ Булгартабак “ не се загатва. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР