Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков подписа меморандум

...
Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков подписа меморандум
Коментари Харесай

МВР и охранителният сектор ще си партнират срещу престъпността

Министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков подписа меморандум за партньорство със седем организации на компании , извършващи частна охранителна активност , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Целта на документа е партньорство сред вътрешното министерство и охранителния бранш с акцент съдействие в предварителната защита, предотвратяването и пресичането на закононарушения. 

Той бе направен от работна група , в която участваха представители на Охранителна полиция, Главна дирекция „ Национална полиция “ (ГДНП) и на Националната асоциация на компаниите за комерсиална сигурност и защита, Националната асоциация на компаниите, охраняващи с механически средства, Националната асоциация на лицата и сдруженията, извършващи частна охранителна активност, Съюза на компаниите за защита и сигурност, Сдружение „ Българска камара за защита и сигурност “, Националната браншова камара „ Охранители и детективи “ и Сдружение „ Индустриален клъстер сигурност “. 

На 6 юли в наличието на заместник-директора на ГДНП ст. комисар Борислав Муеров меморандумът бе дефинитивно прецизиран и подписан от представители на седемте организации на компаниите, извършващи частна охранителна активност.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР