Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман призовава за реформа на глобалната система за убежище в речта на САЩ

...
Тя нарече броя на разселените хора в света като предизвикателство,
Коментари Харесай

Тя нарече броя на разселените хора в света като „предизвикателство, определящо епохата“ – същият език, който правителството използва, за да опише Китай.< /p>

Най-нова политика: сър Ед Дейви обявява голям план за борба с рака

Неконтролираната и нелегална миграция е „екзистенциално предизвикателство за политическите и културни институции на Запада“, каза тя, добавяйки, че „неконтролираната миграция имиграцията, неадекватната интеграция и погрешната догма за мултикултурализма се оказаха токсична комбинация за Европа през последните няколко десетилетия". заплаха за сигурността на обществото" в "екстремни случаи".

Тя каза: "Днес живеем с последствията от този провал. Можете да го видите по улиците на градове в цяла Европа. Малмьо, до Париж, Брюксел, до Лестър."

Да си гей или жена не е достатъчна причина да поискаш убежище, казва Суела Брейвърман

„Ако хората не успеят да се установят в нашите страни и започнат да мислят за себе си като за британци, американци, французи или германци, значи нещо не е наред“, добави тя.

Г-жа Брейвърман каза, че „сега живеем в съвсем различно време“ от 1951 г., когато е подписана Конвенцията на ООН за правата на човека.

Тя продължи: „Конвенцията за бежанците има ли нужда от реформа?

„Как би изглеждала една преработена глобална рамка за предоставяне на убежище?

„Как можем да балансираме по-добре националните права и правата на човека, така че последните да не подкопават националния суверенитет?“

Прочетете още:
Брейвърман нарежда проверка за „политически активизъм“ в полицейската дейност
Правителството не изключва възможността за електронно маркиране за контрол на мигрантите

Г-жа Брейвърман също постави под съмнение дали съдилищата са предефинирали предоставянето на убежище за хора, страдащи от „дискриминация“ вместо от „преследване“ – особено в контекста на някой, който е гей или жена.

„Когато хората са преследвани, правилно ли е да предлагаме убежище?

"Но ние няма да можем да поддържаме система за убежище, ако в действителност просто да си гей или жена и да се страхуваш от дискриминация в страната си на произход, е достатъчно, за да получиш закрила."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР