Министърът на вътрешните работи посети Ябланица и Луковит. Той проведе

...
Министърът на вътрешните работи посети Ябланица и Луковит. Той проведе
Коментари Харесай

Христо Терзийски проведе работни срещи с полицаите от районни управления в област Ловеч

Министърът на вътрешните работи посети Ябланица и Луковит. Той организира работни срещи със чиновниците на двете районни ръководства, които са в структурата на ОДМВР-Ловеч. Заедно с него беше шефът на регионалната дирекция старши комисар Милен Маринов. Това оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Идвам тук, с цел да беседвам с вас персонално и да благодаря за напъните, които полагате всекидневно, съобщи министърът. През 2020 година бяхме изправени пред доста провокации. Изпълнявахме задания при необикновени условия в динамична конюнктура. Пандемията от COVID-19 прибави спомагателни отговорности, с които се оправяме. Следим eжедневно, с изключително внимание, данните за заболеваемостта на състава. Медицинският институт на Министерство на вътрешните работи е чудесно квалифициран с техника, лекарства и експерти, тъй че Вие и Вашите близки може да разчитате на професионална помощ при нужда – увери министър Терзийски.



По време на работните срещи бяха дискутирани въпроси, свързани с настоящите задания по другите посоки на активност, спецификата на криминогенната конюнктура в региона, материално-техническото застраховане, полагането и заплащането на изключителния труд и натовареността на състава.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР