Министърът на вътрешните работи на Калин Стоянов отправи призив към

...
Министърът на вътрешните работи на Калин Стоянов отправи призив към
Коментари Харесай

Вътрешният министър Калин Стоянов с призив към феновете на Ботев

Министърът на вътрешните работи на Калин Стоянов насочи апел към почитателите на Ботев (Пловдив) преди дуела против Панатинайкос.
Прочетете още
Тази вечер " канарчетата " се изправят против гръцкия гранд от 21:00 часа на стадион " Христо Ботев ".

Ето какво показа вътрешният министър:

Призовавам футболните почитатели, които през днешния ден ще посетят срещата сред тимовете на Ботев Плд и Панатинайкос да се въздържат от дейности, нарушаващи публичния ред и от прояви на принуждение!

Шествието на почитателите би трябвало да зарежда с позитивни страсти, да сплотява и да приобщава хората към футболната игра. Вандализмът, физическата експанзия и ксенофобията не оказват помощ на обичания тим и отблъскват хората от този спорт.

Полицейските чиновници са основали нужната организация за застраховане сигурността и публичния ред преди, по време на и след футболната среща. Те без съмнение ще изпълнят своите законови пълномощия и ще реагират на всяка форма на принуждение и вандализъм.

Уважаеми почитатели, бъдете 12-ия състезател за Вашия тим, а не причина за финансови наказания, административни санкции за него, както и мотив за груби нарушавания на публичния ред!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР