Министърът на вътрешните работи може да поиска отстраняването на директора

...
Министърът на вътрешните работи може да поиска отстраняването на директора
Коментари Харесай

След акцията в дискотека: Демерджиев може да поиска оставката на шефа на полицията в Пловдив

Министърът на вътрешните работи може да изиска отстраняването на шефа на полицията в Пловдив, в случай че бъде потвърден полицейски произвол и превишение на пълномощията при акция в локална дискотека. Това заяви в Пловдив вицепремиерът Иван Демерджиев.

Собственици на заведения излязоха на митинг и желаеха оставката на шефа на полицията Васил Костадинов и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров откакто предходната седмица при полицейска инспекция десетки гости на нощен бар са държани наложително, обискирани и карани да се събличат.

" Тази акция е малко по-различна, ще схвана каква е повода. Първо, подобен вид акция трябваше да бъде съгласувана с мен. Тя не е съгласувана с мен авансово. Второ, не ми беше докладвана тази акция неотложно след нейното осъществяване. Трето, водят се инспекции, които назначих незабавно откакто разбрах за акцията... В взаимозависимост от резултата от инспекциите ще взема ограничения, и то доста бързо ", съобщи Иван Демерджиев, длъжностен министър на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР