Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов заяви, че няма да

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов заяви, че няма да
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов: Няма да подам оставка заради протеста срещу БФС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че няма да подаде оставка поради кървавия митинг против БФС. За какво да депозирам оставка - поради това, че полицейските чиновници си свършиха работата ли? Министерство на вътрешните работи тотално се разграничава по повод експанзията на протестиращи и на служители на реда, сподели той след присъединяване си в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, написа.

Стоянов не схваща и за какво би трябвало да разяснява още веднъж чий министър е. " Онзи ден ясно и изрично заявих - единственият човек, с който водих диалози и който в продължение на два дни ме убеждаваше да приема поста е господин Кирил Петков ", разяснява вътрешният министър.

Калин Стоянов отхвърли да се е поддавал на политически напън. " Не е време за страсти, няма драма, има връзка. Намираме вид за решение на проблемите ", увери Стоянов и прикани медиите да питат Кирил Петков каква му е драмата с вътрешния министър.

Той отхвърли Министерство на вътрешните работи да трансферира проблемите на Столична община за митинга против БФС.

Припомняме, че съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков прикани министър Стоянов да си подаде оставката поради безредиците по време на митинга против БФС. На срещуположният полюс бяха от ГЕРБ и Движение за права и свободи, които показаха, че министърът е политическо лице и не носи отговорност за случилото се.

Премиерът Николай Денков взе главата на зам.-министъра на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Министър ръководителят заплаши да хвърли оставка, в случай че Калин Стоянов не се разграничи от полицейското принуждение.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР