Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов обяви, че е готов

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов обяви, че е готов
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Готов съм да довърша започнатото, ако остана министър след ротацията

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов разгласи, че е подготвен да довърши започнатото, в случай че след ротацията бъде преценено, че би трябвало да остане на поста си. Това разяснява самият той преди чуването му в отрасловата парламентарна комисия.
 
След случаите на полицейско принуждение министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е разпоредил образования за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, стана ясно още от неговото изказване пред медиите в Народното събрание.
 
" Там се надяваме, че ще покажем обстановки, в които следва да се употребява физическа мощ, помощни средства, огнестрелни оръжия, обстановки, в които имаме неподчинание, персонална отбрана и други. Колегите на терен ще покажат по какъв начин следва да се случват на практика нещата ", сподели още Стоянов.
 
На въпрос кои са другите цели на Министерство на вътрешните работи за 2024 година, Стоянов сподели, че те са доста и са заложени в управническата стратегия. Той добави, че министерството има доста проблеми за решение и се работи по тях.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР