Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи старши комисар Цветан

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи старши комисар Цветан
Коментари Харесай

Назначиха нов шеф на полицията в Смолян

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов назначи старши комисар Цветан Михайлов Цанков за новия регионален шеф в Смолян . Сред главните му цели са битката с битовата престъпност, намаляването на пътния травматизъм и противопоставяне на домашното принуждение.

Цанков показа уговорката си към поддържане на високите достижения и реализиране на усъвършенствания, засилвайки сигурността в Смолянска област. Той изрази убеденост, че ще успее да вкара позитивни промени, учредени на опита си и положителните практики.

Роден в Плевен през 1966 година, той е приключил висше обучение във ВНВУ " Васил Левски " във Велико Търново и има магистърска степен в региона на " Стопанско ръководство и мениджмънт " от УНСС.

През 2000 година, Цветан Цанков се причисли към Министерство на вътрешните работи като шпионин в бранш " Икономическа полиция " в 06-РУ Столична дирекция на вътрешните работи, а по-късно, през 2007 година, минава в бранш " Противодействие на икономическата престъпност " в ГДНП - Министерство на вътрешните работи. От 2015 година, той е бил представител на междуведомствения координационен център в ГДБОП.
 Назначиха Калоян Милтенов за заместник-директор на ГДНП
Назначиха Калоян Милтенов за заместник-директор на ГДНП

Той заменя на поста Борислав Муеров, който е навършил възраст за пенсиониране
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР