Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски да дойде в парламента

...
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски да дойде в парламента
Коментари Харесай

Депутатите викат премиера и вътрешния министър заради протестите

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски да пристигна в Народното събрание и да даде цялата информация пред депутатите за вчерашната ескалация на антиправителствените митинги в столицата, при които пострадаха голям брой служители на реда и жители. За това настоя заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Ципов.
„ За да са наясно цялото българско общество и народните представители какво в действителност се случи “, аргументира предлагането си Ципов, представен от БГНЕС.
 Божков с апел към Борисов: Съберете малко достолепие и си ходете с мир Божков с апел към Борисов: Съберете малко достолепие и си ходете с мир
Срам е да се наричате политик. Съберете малко храброст и си ходете с мир. Бъдете самоуверен. С тези думи приключва последния си апел във Фей...
„ Обаждайки се на министъра на вътрешните работи, да се обадите и на министър-председателя. Да пристигна и да изясни какво се случва 56 дни и по какъв начин властта се крепи на полицейските щитове и палки “, предложи от своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
От своя Караянчева увери, че незабавно ще осведоми вътрешния министър и премиера Борисов за настояването за чуване в Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР