Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли се пошегува, че е

...
Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли се пошегува, че е
Коментари Харесай

Джеймс Клевърли се пошегува, че е дал на съпругата си лекарство за изнасилване след обявяването на нов закон за пиене

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли се пошегува, че е дал на жена си лекарство за обезчестяване, единствено часове откакто разгласи репресии против възходящата зараза от пиянство на питиета.

Висшата тори сподели на гостите на банкет No10, че „ малко рохипнол в нейната напитка всяка вечер “ е „ не е в действителност нелегално, в случай че е единствено малко “. Г-н Cleverly също се засмя, че тайната на дългия брак е да гарантирате, че брачната половинка ви е „ някой, който постоянно е леко замаян, тъй че в никакъв случай да не осъзнава, че има по-добри мъже някъде. ”

Той сподели, че осъзнава, че звучи като той популяризираше " спийкването ". Неговият представител отхвърли мненията му като „ иронична смешка “. Но отвратителната насмешка на господин Клевърли пристигна в същия ден, когато той се зарече да ускори закона, с цел да даде на жертвите на клюка увереността да излязат.

Сега ядосани деятели – борещи се закононарушение, което те описаха като зараза в парламентарно следствие предходната година – приканват Риши Сунак да разсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР