Министърът на вътрешните работи даде извънреден брифинг във връзка с

...
Министърът на вътрешните работи даде извънреден брифинг във връзка с
Коментари Харесай

Вътрешният министър с подробности за влошаващата се обстановка по пътищата

Министърът на вътрешните работи даде ексклузивен брифинг по отношение на влошаващата се пътна конюнктура у нас поради неприятното време.

"Тази нощ на работа ще бъдат към 430 патрула на пътна полиция, които ще се движат с включени светлини, с цел да отбелязват рисковите сектори ", сподели министър Терзийски.

"Всички пунктове са снабдени с нужните материали за разчистване на терените ", увериха от АПИ.

От пътната агеция обявиха и, че сега проходът "Петрохан " е затворен за разчистване, като всички чиновници от горската администрация, на АПИ и Министерство на вътрешните работи, работят интензивно, като снеговалежът се ускорява и вероятно на следващия ден проходът ще бъде отворен.

Вътрешният министър съобщи, че всяка налична организационна единица привежда хората си в деяние. Той се обърна към водачите да съблюдават ограниченията и да потеглят на път с хубави зимни гуми и спирачна течност, като акцентира и моли да се пазят и пешеходците, а велосипедистите да се отбелязват със светлоотразителни жилетки.

Началникът на АПИ разгласи, че сега пътят към Рилския манастир към момента е затворен и прикани водачите да бъдат търпеливи, тъй като заради усложнената конюнктура, във всеки един миг, пътищата могат да бъдат затворени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР