Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разпореди спешна проверка за

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разпореди спешна проверка за
Коментари Харесай

Рашков разпореди спешна проверка за машините |

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разпореди незабавна инспекция за новопоявилите се машини, оповестиха от ведомството. 

Поводът за инспекцията е, че след оповестените в началото устройства, на летището в София бяха открити, а през днешния ден Централната изборна комисия разгласи, че има в София. Междувременно стана ясно, че 150-те машини от летището са тези, които са в Висшето транспортно учебно заведение, като към тях са добавени 36, пристигнали 10 дни по-рано, и 13, които са останали от вота напролет.

От вътрешното ведомство допълват, че инспекцията би трябвало да обясни " в елементи въпроса " с новопоявилите се машини на „ Сиела Норма “ АД.

Срокът на инспекцията е краят на днешния ден. След приключването ѝ обществото ще бъде известено за резултатите, показват от Министерство на вътрешните работи.

за гласуване са за демонстрации в Армения и Грузия, разгласи преди дни заместник-председателят на ЦИК Цветозар Томов пред БНР във връзка проблема с спомагателните несертифицирани машини. Днес пред телевизия " Нова нюз ": " Обработили сме към 5000-6000 машини, към 150 имат потребност от ремонт. Ето за какво ни трябват към 400 аварийни. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР