Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков очаква не по-малко от

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков очаква не по-малко от
Коментари Харесай

Бойко Рашков очаква не по-малко от 20% по-високи заплати за служителите на МВР

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков чака не по-малко от 20% нарастване на възнагражденията на чиновниците на Министерство на вътрешните работи да се планува в актуализацията на бюджета. Това стана ясно от думите му пред депутатите от парламентарната комисия по вътрешна сигурност, съобщи БНР.

Вътрешният министър Бойко Рашков изясни, че в Министерство на вътрешните работи, с изключение на повишение на заплатите, е нужна и техническа обезпеченост.

" На Министерство на вътрешните работи са нужни освен заплати, на Министерство на вътрешните работи са нужни, несъмнено, и механически средства, най-общо споделям това, и тази активност не чака актуализацията, тя е почнала и ще ви кажа в какви насоки - започнахме окомплектоване на всички служби с компютри, с някои професионални устройства в цялата страна ".

Министърът означи, че е взето решение за разкриване на Гранично полицейско ръководство в Резово, с цел да може да се противодейства на мигрантския напън.

Бойко Рашков добави още, че евентуално ще се ускори наличието на полицията по границата ни с Турция във връзка със засиления трафик и с цел да се обезпечи по-голяма пропускливост на коли.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР