Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е готов да подаде

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е готов да подаде
Коментари Харесай

Рашков се закани да съди Карадайъ за клевета

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е подготвен да подаде искова молба в съда против водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Двамата влязоха в спор по време на чуването в парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност на целите и структурните промени в Министерство на вътрешните работи.

Спорът беше във връзка с запитване на Карадайъи негови изказвания, че чиновници на Министерство на вътрешните работи са надвишили пълномощията си и са нарушили човешки права на разследвани. „ Под лозунга битка с купения избор ” били осъществени нарушавания на човешки права и „ противозаконни арести ”, по думите му. „ Недопустимото е реалност – в изборния ден в изборните секции влязоха служители на реда, а това е неприемливо ”, сподели Карадайъ.
Бойко Рашков: 22 каузи против проведени незаконни групи отлежават в прокуратурата
Двадесет и две каузи против проведени незаконни групи отлежават в прокуратурата. Държавата е блокирана в нейната проверяваща активност....
Прочети повече
Рашков му отговори, че на лицата са връчени предупредителни протоколи, което не е следствие и принуда. Вътрешният министър се ядоса и сподели, че в случай че Карадайъ не престане с тези оскърбителен изказвания и въпроси, ще заведе искова молба против него. 

 

 

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР