Министърът на външните работи в служебното правителство пое поста от

...
Министърът на външните работи в служебното правителство пое поста от
Коментари Харесай

Стефан Димитров прие поста министър на външните работи от Мария Габриел

Министърът на външните работи в служебното държавно управление пое поста от Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова на гала, която се състоя тази заран в Министерство на външните работи.

„ Аз одобрих това предизвикателство като миг от професионалната отговорност, която всеки един човек, без значение къде работи, би трябвало да поеме. Обичам работата и съм уверен, че с вас ще реализираме това, което е най-важното сега и което се чака от нас, естествено продължавайки да работим по главното, а то е още веднъж да организираме на нашето равнище идните избори “, се обърна министър Димитров към чиновниците в министерството, които участваха на церемонията. Той благодари на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова за постигнатите през последните 9 месеца резултати във външнополитически проект и акцентира единния метод при реализирането на задачите и целите на Министерство на външните работи.  

В словото си пред чиновниците на Министерство на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова благодари за екипната работа. „ Благодаря за тези месеци на доста интензивна работа, на доста мощни моменти, на неспокойствие за България, на неспокойствие за Европа и света. Смятам, че с вас показахме и освен това – че България е освен почитател и очевидец на събитията. България може да бъде самодейна и да задава посока “, съобщи Габриел и акцентира, че страната ни има още доста капацитет да покаже цялата разноцветност на своята експертиза, история и просвета. „ Продължавайте все по този начин дързостно да отстоявате фундаменталните правила като българи и ни карайте да се гордеем, че България е дейна на европейската и международна сцена “, приключи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, представена от пресцентъра на Министерство на външните работи. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР