Министърът на външните работи на Сърбия Александър Вулин се е

...
Министърът на външните работи на Сърбия Александър Вулин се е
Коментари Харесай

Сърбия и Русия засилват сътрудничеството си в сферата на сигурността

Министърът на външните работи на Сърбия Александър Вулин се е срещнал в Москва с шефа на Федералната работа за военно-техническо съдействие на Руската Федерация армейски военачалник Дмитрий Шугаев. Двамата са разискали разширение на взаимоотношението сред двете страни в областта на сигурността. Това се оповестява на формалния уеб страница на държавното управление на Сърбия.

Александър Вулин и Дмитрий Шугаев са подчертали стратегическото партньорство сред двете страни, което " култивира обичайните другарски връзки и е обърнато към бъдещето ". Подчертавайки, че Москва почита политиката на автономност и самостоятелност, провеждана от Сърбия, Шугаев е изразил признателност към Вулин за започнатите по времето му като министър на защитата на Сърбия съдействие и планове, чието осъществяване е в ход.

В „ Патриотическия парк “, на полигона Албино, той посети членовете на тима на сръбската войска, участници в конкуренцията „ Танков биатлон “, която се организира в границите на упоменатите игри. Приблизително 270 тима от повече от 40 страни вземат участие в Седмите интернационалните армейски игри, в това число тимове от сръбската войска, които ще се състезават в дисциплините танков биатлон, снайперска граница, военно рали и защита на реда.

Седмите интернационалните армейски игри се организират в границите на Международния военно-технически конгрес „ Армия 2021 “, и под егидата на Министерството на защитата на Руската федерация и Рособоронекспорт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР