Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров допусна в

...
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров допусна в
Коментари Харесай

Лавров: Навални може да е бил отровен в Германия

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров позволи в четвъртък, че отравянето на Алексей Навални „ може да е станало в Германия “ или в самолета, с който съветският опозиционер бе откаран за лекуване в берлинската клиника " Шарите ". Същевременно в изявление за локални и задгранични медии Лавров заяви, представен от ТАСС, че Русия ще вкара огледални наказания против представители на немските и френските управляващи във връзка със обстановката към Навални

Според съветския външен министър дейностите на Германия в тази ситуация не подхождат на интернационалните ѝ отговорности.

" Пациентът Навални “, по думите на Лавров, представени от ББС, бе предаден на Германия по-малко от две денонощия откакто той изпадна в кома, „ неотложно бе пропуснат аероплан за здравна евакуация “. „ Възниква въпросът, още какви хора са били на борда “, сподели съветският външен министър.

Лавров твърди, че в берлинската клиника „ Шарите “ в организма на Навални не са били открити бойни отровни субстанции – „ откриха ги в клиниката на Бундесвера “.

„ Няма да ви дадем нищо “. Така Лавров разказа позицията на Берлин в отговор на запитванията на съветската генерална прокуратура за Навални. Според него немската страна обяснила тази позиция с това, че Москва може да научи някакви секрети.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР