Министърът на туризма Зарица Динкова се появи в деня за

...
Министърът на туризма Зарица Динкова се появи в деня за
Коментари Харесай

ФОТОБОМБА: Министър Зарица спасява Царево с бели ботушки и секси клинче

Министърът на туризма Зарица Динкова се появи в деня за печал в община Царево за се срещне с хотелиерите и да разиска следствията от ужасяващото злополучие. Обективите обаче занемяха пред определеното от госпожата облекло за трагичната обстановка.

Русокосата министърка се беше изтупала в чисто нови бели ботушки, със слънчевото лого на България, рекламиращо туризма ни. Не прекомерно подобаващият за ден на печал екип се допълваше от секси впит чеп, тийнейджърско кожено късо якенце и кок, повърхностно прибрал дългите й руси коси. Гримът на Зарица беше съвършен, а самата тя се включи в избавителните действия, като избави бедстваща от водата... костенурка.



Зарица сподели, че се е срещнала с хора от сектора на разнообразни места, само че не конкретизира с какво нейните подчинени в министерството са подготвени да оказват помощ.

Всъщност брифингът й продължи не повече от минута-две, след което тя продължи да приказва с обич на костенурката, оказа се, че наоколо има и различен оживял образец от същия скотски тип, след което, съпроводена от камерите на огромните малките екрани, тя се впусна да ги избавя в морето.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР