Министърът на туризма се срещна с Н. Пр. Желко Йович,

...
Министърът на туризма се срещна с Н. Пр. Желко Йович,
Коментари Харесай

Министър Илин Димитров проведе работна среща с Н. Пр. Желко Йович, посланик на Сърбия в България

Министърът на туризма се срещна с Н. Пр. Желко Йович, дипломат на Република Сърбия у нас.

Министър Димитров насочи публична покана към сръбския министър на търговията, туризма и телекомуникациите Татяна Матич да посети България за присъединяване в конференция на тематика цифровата промяна в туризма. Форумът е плануван да се организира в края на октомври.



Поканата, отправена посредством дипломат Йович, е в продължение на диалога, който българският министър организира със сръбския си сътрудник в границите на Шестата световна конференция за винен туризъм на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации в Алба, Италия.

„ България и Сърбия имат обичайно положителни връзки, западната ни съседка е част от топ 10 на нашите туристически пазари. Сърбите обичат зимните ни курорти, работим за реклама на българския летен туризъм “, съобщи министър Димитров.

„ Сърбите доста харесват българските курорти и знаят, че България предлага извънредно атрактивен артикул като цена и качество. Надявам се повече от моите сънародници да се срещнат опциите за отмора “, акцентира Н. Пр. Желко Йович. Той означи, че е значимо сред двата народа да се държи непосредствен контакт.     



На срещата беше разисквана опцията за обмяна на опит и взаимна работа в областта на популяризирането на двете дестинации и общите начинания сред страните в подтекста на района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР