Министърът на туризма покани милиардера Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск

...
Министърът на туризма покани милиардера Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск
Коментари Харесай

Министърът на туризма покани Илон Мъск да види България и най-старото злато в света

Министърът на туризма предложения милиардера Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, да посети България. Поканата бе отправена в " Туитър " и " Facebook ", откакто най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен " Белоградчишките скали ". 

" Бях сигурен, че това е в Elden Ring (фентъзи видео игра - бел. ред.) ", написа Мъск под фотографията, която е дело на българския фотограф Владислав Терзийски и бе споделена от акаунта @Anc_Aestetics.



В своя коментар на реакцията на Мъск министър Димитров написа:

" Скъпи, Илон, Снимката е от България!

Каня Ви да видите това място (Белоградчишките скали). Ние разполагаме с доста други неповторими забележителности, като една от тях е и най-старото обработено злато в света, което е намерено у нас.

Елате да ги видите! "

По-късно в обява във Facebook министърът на туризма написа:

" Г-н Мъск си хареса фотография на Белоградчишките скали в обществената му мрежа.

Ами... какво ни остава друго, с изключение на да го поканим да ги види онлайн, да се увери какъв брой са красиви (не единствено те) и вероятно да го почерпим с ракия/българско вино. 

А господин Терзийски ще наградим за дългогодишните старания да демонстрира хубостта на страната ни. 

След информация се оказа, че МТ е работило с господин Терзийски и негови фотографии са употребявани като фрагменти за обществените ни мрежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР