Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава с инспекциите на морски

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава с инспекциите на морски
Коментари Харесай

Министър Ангелкова нареди смяна на чадъри на плаж в Равда

Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава с инспекциите на морски плажове. Днес тя и представители на останалите институции са били на плаж " Равда- Академика ".

При инспекцията се установи, че осведомителните табели, посочващи свободната зона за гратис разполагане на персонални плажни такъми и зоната с платени чадъри и шезлонги е остаряла и не дава вярна информация, оповестиха от министерството на туризма. " Установени бяха и проблеми с плажните такъми, които туристите заплащат. За огромна част от чадърите,които се оферират в платената зона се установи, че са в извънредно неприятно положение ", заяви министър Ангелкова. На концесионерът ще бъде разпоредено неотложно да подмени принадлежностите, които са скъсани и в окаяно положение, съобщи министърът. Ангелкова добави, че това е наложително, с цел да се подсигурява безвредното прилагане на чадърите, както и да се подсигури качеството на услугата, за която туристите заплащат. Предвиждаме в договорите с наематели и концесионери да въведем условие за замяна на плажните такъми, когато типът и положението им към този момент не е на нужното равнище, с цел да се подсигурява безвредното им потребление, изясни министърът.

По време на инспекцията е получен сигнал за незадоволителна добра хигиена на линията. Ангелкова сподели, че концесионерът ще бъде предизвестен да обърне повече внимание на почистването на плажа.

Министърът на туризма е открила и, че табела " частен плаж " върху част от територията а на плаж " Равда ХТИ " е отстранена.

В друга акция ръководена от вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг нощес е задържан DJ Станчо е иззет негов преносим компютър и техника.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР