Министърът на туризма Николина Ангелкова отдаде твърденията на лидера на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова отдаде твърденията на лидера на
Коментари Харесай

Ангелкова ще постъпи както реши Борисов


Министърът на туризма Николина Ангелкова отдаде изказванията на водача на НФСБ Валери Симеонов за това, че е купила апартамент на по-ниски от пазарните цени, на неговите "силни усеща " към нея. Двамата влизаха неколкократно в спор във вижданията си за ръководството на туризма до момента в който Симеонов беше вицепремиер.

Тя съобщи, че ще се съобрази с всякакво решение за нейното бъдеще на премиера Бойко Борисов, само че добави, че още на следващия ден ще показа всички документи за имотната си договорка. "Не съм говорила с господин Борисов, незабавно ще се чуем и всичко, което разпореди, аз ще го направя ", сподели министърът.

Ангелкова направи малко изказване на летище София след връщането си от интернационален конгрес в Севиля макар че името й не беше посочено директно от Симеонов.

Тя сподели, че жилището е подаяние от родителите й и е купено в недодялан градеж през 2008 година То е от 116 кв. м плюс мазе и гараж. Платени са 75 хиляди лева персонални средства на родителите й като министърът на няколко пъти акцентира, че акт 14 значи освен още разноски, само че и риск за купувача дали градежът изобщо ще бъде приключен.

Ангелкова сподели, че още преди договорката е поръчала самостоятелна пазарна оценка и тя е на същата сума, която в последна сметка е била платена. Министърът добави, че налозите са платени върху тази сума, а не върху данъчната оценка. Поясни обаче, че в имуществената й декларация през 2011 година неправилно е записана данъчната оценка. Жилището е в софийския кв. "Овча купел ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР