Министърът на туризма Николина Ангелкова каза в предаването „Лице в

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова каза в предаването „Лице в
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Нямаме разногласия с вицепремиера Валери Симеонов


Министърът на туризма Николина Ангелкова сподели в предаването „ Лице в лице” по bTV, че не вижда напрежение в кабинета. „ Всеки от нас си извършва отговорностите, за мен като министър на туризма е извънредно значимо по какъв начин свършва летният сезон, гледаме на прага на зимния сезон”, уточни тя.

Ангелкова акцентира, че не е имало диалози да бъде оттеглена от поста министър на туризма. „ Всичко се обясни, известно е кои са новите сътрудници, номинирани са в съдружния съвет, всичко е обсъдено”, добави тя.

Не мисля, че имаме различия с вицепремиера Валери Симеонов, сподели още Николина Ангелкова. „ За мен е значимо в режим на разговор да почистваме другите гледни точки, а сигурно има такива”, уточни тя. „ Няма по какъв начин да отрека, че имаме разнообразни гледни точки, само че по тази причина е значимо да се разисква и да се вземе най-правилното решение за обществото”, сподели още Ангелкова.

„ Националните курорти би трябвало да имат характерен статут – нещо, което ние направихме с измененията в Закона за туризма, които предстоят да бъдат импортирани в Народното събрание”, означи министърът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР