Министърът на туризма Николина Ангелкова е в постоянна връзка с

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова е в постоянна връзка с
Коментари Харесай

Министерство на туризма е в контакт с туроператора АБАКС за пострадалите в Египет

Министърът на туризма Николина Ангелкова е в непрекъсната връзка с способените органи и следи непрестанно положението на българските туристи, потърпевши при пътен случай с рейс в Египет. Ведомството е в контакт и с представител на туроператора " АБАКС " , който провежда пътуването.

Групата включва хора от разнообразни елементи на България, само че главно от София , измежду тях няма деца.

Министерството на туризма е в непрекъсната връзка с българското Министерство на външните работи, което поставя оптимални старания за справяне с зародилата обстановка след произшествиет о.

 20 българи ранени при злополука в Египет
20 българи ранени при злополука в Египет

Петима са с фрактури

" АБАКС " е регистриран туроператор и турагент от 2008 година Той има годна застраховка с покритие 1 400 000 лева За потърпевшите от страна на " АБАКС " е известен застрахователят и към този момент е стартирано застрахователно събитие. Той ще покрие вредите . Представител на туристическата компания е на място в болничното заведение в Египет. От офиса в София пък са се свързали с близки на потърпевшите, с цел да ги уведомят.

По информация на туроператора, останалите туристи, които не са потърпевши, не престават пътуването си . Изпратен е различен рейс и те сега пътуват за круиза си по Нил. Транспортът е обезпечен от египетския туроператор " Травко ".

Министерството на туризма дружно с останалите институции ще наблюдават обстановката до сполучливото завръщане на българските туристи у нас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР