Министърът на туризма Илин Димитров покани Илон Мъск в България,

...
Министърът на туризма Илин Димитров покани Илон Мъск в България,
Коментари Харесай

Министърът на туризма покани Мъск в България

Министърът на туризма Илин Димитров предложения Илон Мъск в България, с цел да види Белоградчишките скали. Това се случи откакто снимка на едно от естествените благосъстояния на България - Белоградчишките скали беше коментирана от Мъск и оприличена на живописния пейзаж с фентъзи компютърната играта Elden Ring.

" Бях сигурен, че това е в " Elden Ring ", написа притежателят на Tesla под фотография на българската естествена забележителност в Twitter.

Министърът на туризма е поканил Мъск, с цел да види Белоградчишките скали и крепостта към тях. Поканата е отправена в обществената мрежа Twitter.
 Снимка 596169
Източник:

Министерството на туризма ще изпрати публична покана до Мъск, откакто Димитров се върне от Турция, където е на посещаване. Ще бъде поканен и основателят на видео играта Elden Ring Хидетака Миядзаки и нейния съавтор - известният публицист на фентъзи романи Джордж Р. Р. Мартин, предава TravelNews.
 Илон Мъск съпостави Белоградчишките скали с фентъзи видео игра
Шефът на Tesla съпостави едно от естествените благосъстояния на България с фентъзи видео игра

Милиардерът наподобява очарован и това стана шлагер в Twitter

Министърът написа в туит, че у нас са открити и най-старите предмети от обработено злато в света с апел Мъск да пристигна и да ги види.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР