Министърът на туризма Илин Димитров подписа двустранно споразумение с израелския

...
Министърът на туризма Илин Димитров подписа двустранно споразумение с израелския
Коментари Харесай

Чакаме 250 хил. туристи от Израел

Министърът на туризма Илин Димитров подписа двустранно съглашение с израелския си сътрудник Хаим Кац. Три значими неща очерта министър Димитров.

Това е първото посещаване на Кац, откогато е назначен на поста. Това е и първото посещаване на израелски министър на туризма, откогато има министерство на туризма на Израел. Третото е подписаното съглашение през днешния ден, което включва и образование.

В края на март български компании ще посетят Израел. 200 000 израелски туристи са посетили страната ни през 2019 година. Амбицията е най-малко 250 000 израелски туристи да идват у нас като се счита, че тази цифра може да бъде и надвишена.

Министър Кац акцентира, че е желал да се занимава с туризъм. Уважавам българския народ поради помощта в най-тежкия интервал от нашата история, посочи израелският министър на туризма. Той даде обещание Израел да изпраща туристи към България.

Министър Илин Димитров подари на сътрудника си имитация на рудоземското богатство, тъй като, както сподели, имаме история и просвета. От своя страна той получи от своя сътрудник аспект от Йерусалим.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР