Министърът на туризма Илин Димитров е поканил милиардера Илон Мъск

...
Министърът на туризма Илин Димитров е поканил милиардера Илон Мъск
Коментари Харесай

Министърът на туризма покани Илон Мъск да му покаже Белоградчишките скали

Министърът на туризма Илин Димитров е поканил милиардера Илон Мъск да му покаже наживо Белоградчишките скали и крепостта към тях, съобщи TravelNews.

„ Написах му известие в Twitter и го поканих да посети България, като персонално ще го заведа да прегледа нашата забележителост “, съобщи пред TravelNews министър Димитров. От Министерството на туризма на следващия ден ще изпратят и публична покана до Мъск откакто Илин Димитров се прибере от Турция, където е на посещаване. Министърът уточни, че ще предложения още в България Хидетака Миядзаки, основателят на видео играта Elden Ring, и нейния съавтор – известният публицист на фентъзи романи Джордж Р. Р. Мартин. Димитров ще награди с плакет българския фотограф Владислав Терзийски за фотографията на Белоградчишките скали, която провокира през днешния ден интереса на Илон Мъск.

Илон Мъск изрази през днешния ден учудването си при публикуването в Twitter на фотография на Белоградчишката цитадела и скалите. Той мислил, че е била от компютърна игра.

" Бях сигурен, че това е в Elden Ring ", написа Мъск в профила си в Twitter – обществена мрежа, която закупи неотдавна, под фрагмента на Владислав Терзийски, споделен от профила Anc_Aesthetics.

Еlden Ring е една от най-популярните видео игри през тази година. Тя е екшън ролева игра, като историята е дело софтуерния инженер Хидетака Миядзаки с тясното съдействие на създателя на фентъзи романите „ Игра на тронове “ Джордж Р. Р. Мартин.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР