Министърът на туризма Христо Проданов прие испански инвеститори и консултанти,

...
Министърът на туризма Христо Проданов прие испански инвеститори и консултанти,
Коментари Харесай

Министър Проданов проведе среща с испански инвеститори в туризма

Министърът на туризма Христо Проданов одобри испански вложители и консултанти, проявяващи интерес да влагат на българския пазар.

Гонзало Сивате от Инвестиционния фонф МCP (Mediterranian Capital Partners) и Аллберто Лопес Родо бяха впечатлени от показаните от министър Проданов благоприятни условия за развиване на СПА и балнео туризма в България.

Те потвърдиха, че това съответствува с техните разбори, още повече че балнео и СПА туризмът се практикува целогодишно. От направеното ревю излиза наяве, че в проектите на вложителите е закупуването на няколко хотела от висок клас в София и Пловдив, както и развиване на план за балнео туризъм в композиция с лозя, вино и екотуризъм в региона на Розовата котловина.

Испанските вложители ще открият до края на годината офис в София. Дейността ще бъде ориентирана както към изследване на планове за вложения в туризма, по този начин и в бранша за недвижими парцели в двете страни, по този начин и в даване на правни и финансови препоръки и съвещания.

Министър Проданов акцентира, че туризмът е водеща промишленост, както за Испания, по този начин и за България. Важна роля да се компенсира спада поради коронакризата имат и задграничните вложители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР