Министърът на транспорта на Британска Колумбия каза, че екипажите са

...
Министърът на транспорта на Британска Колумбия каза, че екипажите са
Коментари Харесай

„Подготвени сме“: B.C. екипажите са готови за настъпващ сняг, казва министърът за зимните бури

Министърът на превоза на Британска Колумбия сподели, че екипажите са подготвени за прогнозата за идния сняг и дъжд, които ще дойдат на южното крайбрежие във вторник вечерта и в сряда.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

„ Прогнозирането на времето ръководи протоколи за екипите за поддръжка на пътищата във връзка с съществуването на в допълнение съоръжение, във връзка с предварителната подготовка на пътните настилки, където, знаете, в този случай довечера в Метро Ванкувър и други елементи чакаме ледени дъждове, както и сняг струпване “, сподели Роб Флеминг във вторник следобяд.

Той добави, че спомагателен личен състав също ще бъде разполагаем в региони като Coquihalla и другите планински проходи по автомагистралите.

Но Флеминг сподели, че водачите също би трябвало да сте готови и да обърнете внимание на прогнозата за времето и уеб страницата на Drive BC. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР