Министърът на спорта Весела Лечева заяви, че няма точна стойност

...
Министърът на спорта Весела Лечева заяви, че няма точна стойност
Коментари Харесай

Министърът на спорта: Наша основна задача е да не възпрепятстваме процеса по изграждане на стадион Българска армия

Министърът на спорта Весела Лечева съобщи, че няма точна стойност на оборудването, което ЦСКА следва да построи на мястото на стадион " Българска войска ". Тя не пожела да влезе в конкретика по отношение на датата на започване на строителните действия.

" Много е значимо до самия край всяка една от страните да извършва пунктуално всички свои отговорности. Нямаме точната стойност на оборудването. Тепърва с плана ще показват своята визия и неговата цена. Колко средства ще влага професионалният клуб е в неговите ръце ", показа Лечева в изявление за " Още от деня " по Българска национална телевизия.
 Новото сдружение за
Новото сдружение за " Армията " готово до дни, ЦСКА внесе над 7 милиона лв.!

Ето подрбонсти

" Винаги в сдружението 50% ще има страната. Това е преди всичко, което мога да кажа.

Наша съществена задача е да не възпрепятстваме процеса. Екипите на " Сердика спортни парцели " ЕАД и на министерството работят, те не би трябвало да попречват процеса.

След като се извадят разрешителните за градеж, по-късно би трябвало да бъдат писмено направени всички други условия. Не желая да се привързвам с съответна дата. Беше значимо сдружението да бъде основано, вписано и да стартира по строителството. Когато бъде всичко писмено, може съответно да приказваме за започването на градежа на стадиона ", сподели още Весела Лечева.
 ММС със известие за стадиона на ЦСКА и новото сдружение
ММС със известие за стадиона на ЦСКА и новото сдружение

Важна информация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР