Министърът на спорта в служебното правителство Андрей Кузманов призна, че

...
Министърът на спорта в служебното правителство Андрей Кузманов призна, че
Коментари Харесай

Трима биха министъра на спорта пред Александровска болница, той отвърна с луканка

Министърът на спорта в служебното държавно управление Андрей Кузманов призна, че е бил атакуван и обичай. Снощи трима здравеняци са го удряли пред " Александровска болница ", където той е бил, с цел да посети брат си.

Първоначалната информация бе, че сред Кузманов и групата е зародил спор от персонално естество, само че се работо и по вероятно възмездие от доближен до Станислав Недков-Стъки, чиито далавери с предшественика на Кузманов - Красен Кралев, бяха осветлени.. 

Един от биячите му забил пестник в лицето, до момента в който другите двама почнали да го ритат. Твърдеше се, че Кузманов е със счупена челюст.

Самият той обаче твърди, че се е разминал единствено с леки контузии. Пред България он еър Кузманов разгласи, че се усеща добре, прегледан бил в " Пирогов " и освободен. 

„ Не ми е счупено ченето. Жив съм, здрав съм, хиля се, ядох доскоро луканка с черен самун, доста обичам луканка ”, сподели Кузманов.  

По случая работи 4 РПУ, само че няма инфолмация дали са издирени причинителите. Инцидентът е станал пред болничното заведение и би трябвало да е сниман от охранителните камери. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР