Министърът на спорта в оставка Радостин Василев коментира изявление на

...
Министърът на спорта в оставка Радостин Василев коментира изявление на
Коментари Харесай

Василев: Румен Радев бърка, че мога да бъда купен

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев разяснява изказване на Румен Радев, който разгласи, че Народното събрание е пазарище и има покупко-продажба на депутати.

„ Когато чух това изказване, се сетих за една публикация на „ Дойче веле “, озаглавена „ Двете лица на Румен Радев “, на която президентството реагира доста остро, тъй като в нея съгласно президентската институция се вършат внушения, които не са потвърдени. Той изиска и право на отговор не знам дали му е даден. Аз единствено ще кажа, че поради огромния личностен престиж на Румен Радев и висотата на позицията, която заема, да кажеш сходно нещо, без да имаш доказателства, най-мекото, което мога да кажа, е форма на подстрекателство “, съобщи Василев в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ От министрите в кабинета на Кирил Петков, може би аз съм бил с най-хубава връзка с президента, ние сме се срещали няколко пъти и той е изцяло наясно, че нито аз мога да бъда платен, нито сътрудниците, на които аз вярвам, могат да бъдат купени. Така че по-скоро го дефинирам като изпусната имитация или нещо, което е неумишлено, в сравнение с към целеустремен опит да се внушава, че става въпрос за търговия на депутати или за пазарище “, добави Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР