Министърът на спорта Радостин Василев обобщи срещите си с представители

...
Министърът на спорта Радостин Василев обобщи срещите си с представители
Коментари Харесай

Министърът на спорта обобщи проблемите в Левски и ЦСКА

Министърът на спорта Радостин Василев заключи срещите си с представители на ЦСКА и Левски . Министърът съобщи, че е належащо да се поемат доста проблеми, главно по въпросите за стадионите на двата гранда - " Българска войска " и " Георги Аспарухов ".

" Обсъждахме настоящите проблеми на клуба. В Левски се сблъскват проблемите, с които всеки различен. Говорихме за развиването на спорта, футбола в България и даже за телевизионните права. Ще се видя с всички, които желаят. Левски и ЦСКА са с любовта на 80% от хората. Трябва да виждам и за другите спортове, освен за футбола. Аз съм принципал на „ Сердика спортни парцели “. Натрупали са се доста проблеми. Защо седем години не е поставян този въпрос? Панчарево и „ Българска Армия “ са благосъстоятелност на „ Сердика спортни парцели “. Дали може вложителя може да построи стадиона на друго място, или да бъде направена реорганизация. Това не е в моите пълномощия, само че дадох обещание да спомагам, с цел да се случат бързо тези неща.
Кой е Радостин Василев, новият министър на спорта
Радостин Василев има своя адвокатска адвокатска фирма. На 36 години е. Говори 4 езика. Има един наследник. В предния парламент бе ръководител на...
Прочети повече
Трябва да продължим напред. Първо би трябвало да се сътвори комисия в „ Сердика спортни парцели “, която би трябвало да оцени. Трябва да работят взаимно с ЦСКА, с цел да може в къс период да се премине към идната стъпка. Тези терзания, които имат от ЦСКА, съставляват терзание и за нас. Разговаряхме и с Левски за стадиона. Знаете, че Сектор А е без козирка. Не са единствено те, всички тимове имат проблеми с инфраструктурата. Наско Сираков и Иво Ивков са оптимисти. Левски заслужава да получи това, което получават всички клубове " - разяснява Василев.

А към кого още ще насочи покана спортният министър, четете в SportLive.bg.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР