Министърът на спорта отговори на Илиана Раева в специалния извънреден

...
Министърът на спорта отговори на Илиана Раева в специалния извънреден
Коментари Харесай

Министър Василев: Виждам последните стенания на обгрижваните от статуквото

Министърът на спорта отговори на Илиана Раева в специфичния ексклузивен брифинг.

Радостин Василев показа, че няма да допусне връзка по всекидневен ред с ръководители на разнообразни федерации. Той добави, че желае да прекъсне порочни практики, които са битували в българския спорт в последните години. 

" Никой не разбра за какво Раева си потегли авансово. После прочетохме известието й, което не дава отговор на истината. Трябва да подхождаш с почитание към тази институция. Не може да си с шапка, само че дано не обръщаме внимание на вторични белези. Тя призна, че БФХГ води доста тежки борби, че няма зала, токът е поскъпнал. Това е проблем, което цяло друго министерство се занимава – това на енергетиката.

Не знам дали разбирате, че човек, който е пристигнал недобронамерен, той търси борба с теб. Имам прекалено много работа, с цел да влизам в нападки с нея. Моите наблюдения като човек отвън спорта демонстрират, че БФХГ, на фона на останалите федерации, се е употребила с огромен финансов комфорт. Те имат резултати, а тя удостовери, че това мое изказване я наскърбява. Не приказвам единствено за финансов комфорт, а и логистичен. Аз не съм разбирал от гимнастика, недооценявам спорта ", продължи той. 

" Не мога да давам отговор за психическото положение на Раева. Може би би трябвало да потърси помощ, аз приказвам с обстоятелства. Вчера ми се обиди нейния брачен партньор, през днешния ден – тя, а през днешния ден сме в предаването " Семейни войни “.

Когато казваш истината, другите се наскърбяват. Това е истината. Госпожа Раева пристигна предумишлено да обиди професор Дашева и съумя. Дашева си замълча, защото е внимателен човек, а Раева пристигна да работи нападателно. Ние не желаеме да действаме по този начин. Раева срещна прочувствена опозиция.

Ние сме в разнообразни стадии от развиването в живота си. Не мога да викам и да се карам. Старая се да отговоря на всички. Тя си потегли и по-късно написа лъжовен пост. Аз съм един от хората, които обичат да изобличават лъжата. Ако тя е привикнала да приказва с някогашни министри, аз не съм подобен. Аз споделям по формален ред. Не става въпрос за моята секретарка, а за правила ".

" Днес споделих, че всички са добре пристигнали – това е истината. Аз съм човек, който затваря кранчетата, които са текли до момента. Достатъчно съм целенасочен да го направя. Първите писъци ще дойдат от тези, които са най-близо до мафията.

Започвам жестока инспекция, която е координирана с министър Рашков и с министър-председателя Петков. Някои може да е чул, че БФХГ ще се ревизира и да ме вкара в извънреден скандал.

Уважавам спорта, само че да се държат дебелашки с мен и професор Дашева – няма да търпя. Оттам нататък всички тълкования имат своите доказателства. Госпожа Раева може да споделя каквото пожелае. Никога не съм нападал нея и спорта й ", призна Василев.

" Явно Пламен Манолов за нея е Пламен. За мен той е Пламен Манолов. Те си приказват на дребни имена, само че мен тези неща не ме интересуват. Някои хора, облагодетелствани от мафията, си приказват на дребни имена.

Аз записвам всичките си диалози. Всичко е черно на бяло. Ако някой има други изказвания, ще ги развенчаем бързо. В момента, в който тя напусна залата, 50 индивида си отдъхнаха. Аз не желая да ми ръкопляскат, а да съм правилен.

Като виждам последните стенания от обгрижваните от статуквото, аз мога да давам брифинги всеки ден. Да ми излизат с заявления... Те, в случай че знаеха до каква степен съм стигнал с помощта си към тях, всеки би трябвало да си дава отговор за дейностите. 

" Г-жа Раева си мисли, че тук си играем на " Аз те ненавиждам, ти ме мразиш ". Няма по какъв начин, не е това равнището. Ако тя по този начин е привикнала в фамилията си, ние ще го пресечем. Все отново това министерство има някаква защита.

Ако желае да комуникира, си има ред. Няма да я лимитирам, в противен случай. За нейната Световна купа, откакто си потегли афектирана, коментирахме, че би трябвало да намерим вид за финансиране.

Сега има втора такса за нея, върша всичко допустимо да оказвам помощ. На някои и да им помагаш, те отново не са удовлетворени. Аз не мога нищо да направя. По никакъв метод не ми въздействат и не могат да ме отклонят от задачата.

Аз разбирам, че на някои това им е проблем. Получавам позвънявания: " Ти ще видиш ". Нищо няма да видя, те ще видят. Мина времето, в което някой можеше да плаши някого. И скоро някои хора ще го схванат ", добави Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР