Министърът на спорта обяви сензационна новина.Спортният министър Радостин Василев разкри,

...
Министърът на спорта обяви сензационна новина.Спортният министър Радостин Василев разкри,
Коментари Харесай

Министър Василев: УЕФА разследва съмнителен мач в България

Министърът на спорта разгласи сензационна вест.

Спортният министър Радостин Василев разкри, че от Европейската футболна централа е постъпил сигнал за подозрителен мач от българския хайлайф. Той не пожела да показа имената на забърканите тимове, само че сподели, че следствията могат да бъдат доста съществени.

" От Брюксел ме осведомиха, че в средата на месец май се проверява подозрителен мач в България. Сигналът е от УЕФА за дуел от Първа професионална лига. Последствията могат да бъдат доста съществени. Считам, че 97 хиляди лв., които БФС одобри за битка с черното тото, са отражение, че те не желаят да се борят с него и това докара до оранжевата нота (голяма възможност за операция на футболен мач) за този дуел “, сподели Василев пред bTV.

Министърът на младежта и спорта разяснява и появилите се фотоси на Борислав Михайлов със считания за бащата на черното тото Дан Тан. Той съобщи, че президентът на БФС е на дъното по репутационна канара в страната, написа novini.bg.

" Това е нещо обикновено. Мисля, че господин Борислав Михайлов е на дъното по репутационна канара в страната. Само в България такива фотоси се подминават с лека ръка. На други места щяха да последват оставки и следствия. Не искам да се срещам с Борислав Михайлов ", добави Радостин Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР