Министърът на регионалното развитие Иван Шишков е уволнил председателя на

...
Министърът на регионалното развитие Иван Шишков е уволнил председателя на
Коментари Харесай

Служебният кабинет сменя втори директор на АПИ за 4 месеца

Министърът на районното развиване Иван Шишков е уволнил ръководителя на УС на Агенция " Пътна инфраструктура " Иво Иванов.

Мотиви за отстраняването му не се оповестяват - Иванов зае позицията си единствено преди 4 месеца и беше измежду първите назначения в служебния кабинет.
До август 2022 година Иво Иванов беше шеф на тол системата - на негово място тогава беше назначен, някогашен член на политическите кабинети на Цецка Цачева и Димитър Главчев в мандатите им като ръководители на Народното събрание, и наследник на някогашен началник на ДА " Електронно ръководство " при ГЕРБ.
Новият началник на АПИ е Венцислав Ангелов - от началото на служебния кабинет той е бил началник на районното пътно ръководство във Велико Търново.
Ангелов е инженер с две магистратури от Русенския университет (по " Технология и ръководство на превоза " ) и Националния боен универститет " Васил Левски " (по " Защита на популацията и инфраструктурата " ).Работил е над 10 години в Областното пътно ръководство във Велико Търново.Има опит и " във водеща пътностроителна компания в Германия ", оповестяват от Министерство на регионалното развитие.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР