Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя Аврамова е

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя Аврамова е
Коментари Харесай

Министър Петя Аврамова поздрави строителите по случай празника им

Министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно поздрави строителите по случай празника им.

"На този ден тъкмо преди година отчетохме постигнатото в бранша и начертахме амбициозни проекти за бъдещето. Но действителността се оказа друга. Животът на хората в България, а и в целия свят мина под знака на пандемията от COVID-19, която промени радикално освен бита, страстите и настройките ни, само че и работната среда ", написа министър Аврамова в поздравлението си, което е оповестено на интернет страницата на ведомството.

"Мисля, че макар компликациите се оправяме добре на професионалното занятие. Строителство не спря и в най-тежките моменти за страната, а това не можеше да се случи без Вас - чиновниците на Министерството на районното развиване и благоустройството и неговите структури, които продължиха да работят в региона на пътната инфраструктура, водите, кадастъра, районната и жилищната политика, Оперативна стратегия "Региони в напредък " и стратегиите за трансгранично съдействие ", акцентира министърът.

Тя показва, че с помощта на чиновниците на ведомството огромните инфраструктурни планове не са били блокирани и това е осигурило претовареност и приходи на хиляди хора, свързани с сектора.



"С други думи - всички ние помогнахме спадът в стопанската система да бъде по-малък, в сравнение с се очакваше, което би трябвало да ни носи горделивост и задоволство ", написа министър Аврамова.

"Затова желая да Ви благодаря за напъните и свършената работа и да Ви пожелая здраве, мощ и висок дух. Нека дружно преминем през новите провокации и в края на идващия строителен сезон да се радваме на плодовете от труда си ", написа още министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР