Министърът на регионалното развитие и благоустройството е пуснал жалба в

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството е пуснал жалба в
Коментари Харесай

Министърът на регионалното развитие обжалва заповедите на областния за Крайбрежната във Варна

Министърът на районното развиване и благоустройството е пуснал тъжба в Административен съд против. Той желае оповестяването им за оскъдни и анулацията им. Това оповестиха от пресцентъра на Административен съд за Moreto.net.

С заповедите си от началото на юни за прекъсване достъпа на МПС на Крайбрежната алея и подреди административната кореспонденция да бъде изпратена на кмета на Община Варна. От градоначалника се искаше да се произнесе неотложно, като сътвори съобразена със закона и безвредна за всички участници в придвижването (пешеходци, велосипедисти и ППС) организация на придвижването по „ Крайбрежната алея “.

„ Според жалбоподателя (МРРБ) е несъмнено събитието, че бетоновата настилка на дамбата не е оразмерена за преносими товари на моторни транспортни средства и в Министерство на регионалното развитие не е постъпвала кореспонденция за издаване на авансово единодушие за капиталово желание, обвързвано с осъществяване на улица върху дамбата. “, показват от съда. Допълват, че в жалбата се твърди, че заповедите на регионалния шеф са издадени в несъгласие с материалноправните правила, административнопроизводствените правила и с задачата на закона. Иска се съдът да извърши инспекция на законосъобразността на оспорените административни актове и да ги анулира.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР