Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов инспектира обходния маршрут през

...
Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов инспектира обходния маршрут през
Коментари Харесай

Караджов се качи в ТИР и заяви: Шофьорите са като на война

Министърът на районното развиване Гроздан Караджов инспектира обходния маршрут през прохода " Витиня " .

" Имах опция да видя до каква степен сме се докарали като страна. Това е след повече от десетилетие на безучастие. Пътищата, които имат подобен тежък трафик, са безусловно непроходими непригодни за тежък трафик. Тези хора си правят работа си и отиват безусловно като на война - отиват и не знаят дали ще се върнат. Връщам се в кабинета си и ще се опитам да направя нещо за тях незабавно. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, който се срещна с протестиращи водачи на камиони и ТИР-ове, които сигнализират за окаяното положение на пътя, който е основен за тежкотоварен трафик.

Шофьори на камиони и тирове го приветстваха за това, че той е първият министър, който демонстрира схващане и се е качил дружно с тях, с цел да види в какви рискови условия пътуват.

" Чакам на следващия ден решението на Народното събрание. Почти съм уверен, че то ще е позитивно и ще можем да решим казуса на водачите. Буквално първата поръчка, която ще направи АПИ, ще е за сериозен ремонт на този сектор ", даде обещание министърът.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР