Министърът на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс заяви днес, че

...
Министърът на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс заяви днес, че
Коментари Харесай

Правосъдният министър на САЩ: Оставам на поста си, въпреки критиките на Тръмп

Министърът на правораздаването на Съединени американски щати Джеф Сешънс съобщи през днешния ден, че счита да остане на поста си, макар че през вчерашния ден президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила се разграничи от него поради държанието му в следствието за съветска интервенция в американските избори от 2016 година, съобщи Агенция Франс Прес.

"Имам достойнството да послужвам като министър на правораздаването. Тази чест надвишава всичко, което бих могъл да си показва. Предвиждам да продължа да го върша до момента в който е уместно ", сподели Сешънс на конференция. По мотив първите шест месеца от ръководството си президентът на Съединени американски щати довери в изявление за в. "Ню Йорк таймс ", че в никакъв случай е нямало да номинира правосъдния министър за поста, в случай че е знаел, че той ще си направи отказ в следствието на ФБР за съветската предизборна интервенция. Тръмп дефинира тази постъпка на Сешънс като "изключително нечестна ", заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Правосъдният министър си направи отказ в следствието на ФБР, което е подчинено на неговото ведомство, след разкритието, че той е имал среща с съветския дипломат във Вашингтон Сергей Кисляк по време на предизборната акция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР