Министърът на правосъдието Крум Зарков се срещна днес с европейския

...
Министърът на правосъдието Крум Зарков се срещна днес с европейския
Коментари Харесай

Кьовеши благодари на Зарков за сградата на Раковски134

Министърът на правораздаването Крум Зарков се срещна през днешния ден с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши в Люксембург.

Двамата разискаха нужните усъвършенствания както на европейско ниво, по този начин и в националните законодателства, които да улеснят активността на Европейската прокуратура в страните членки.

Европейският основен прокурор благодари на българското държавно управление за ефикасната поддръжка за бързото даване на независима постройка в София. Поставен беше и въпросът за сполучливото довеждане докрай на процедурата за асортимент на още шест европейски делегирани прокурори, защото натовареността на настоящите в България делегирани прокурори е доста висока.

По-рано денем Зарков и Кьовеши участваха в съвещание на Съвета на Европейски Съюз по правораздаване, на който бяха разисквани и високо оценени резултатите от първата година на деяние на Европейската прокуратура и беше подложен въпросът за вероятно разширение на нейната подготвеност в случаи на нарушение наказания, наложени от Европейския съюз.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР